Samenwerking

Judo Zwolle werkt op verschillende niveaus met verschillende organisaties samen.

Talentpartner

De JBN heeft een nieuwe landelijk opleidingsstructuur opgesteld waarin talentvolle judoka’s bij hun club of een talentpartner hun opleidingsprogramma volgen waar ze zich voorbereiden op een eventuele doorstroom naar het topsportprogramma op het nationaal trainingscentrum (NTC) Papendal.

De wedstrijdselectie van Judo Zwolle kan naast de wedstrijdtrainingen op de club ook een training bij de talentpartner volgen.

Judo Zwolle werkt samen met talentpartner Heerenveen – Regional Talent Institute Judo – Heerenveen.

Strategie

Voor de wedstrijdselectie heeft Folkert Visser, samen met de wedstrijdtrainers, een koersplan (OGSM) opgesteld. In dit plan worden visie, doelen, strategieën en bijbehorende acties in kaart gebracht en daar waar nodig bijgesteld.

On-campus

De selectie wordt gesponsord door on-campus zij maken het mogelijk dat onze selectie zich optimaal fysiek kan voorbereiden.

Centre for Sports & Education

Het CSE  is een loot school en biedt talentvolle judoka’s de mogelijkheid om hun judotalenten te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt. Veel wedstrijdjudoka’s van Judo Zwolle zitten op het CSE.