Categorieën
Uncategorized

Nieuwsbrief juni

De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2020-2021 is verstuurd, met daarin nieuws over het zomerrooster Heb je deze mail niet ontvangen? Dan is je e-mailadres waarschijnlijk niet correct geregistreerd bij de ledenadministratie. Je kunt de nieuwsbrief van juni hier downloaden.

Vanaf deze plek wensen wij iedereen in ieder geval een fijne vakantie toe!

Categorieën
Uncategorized

Terug naar normaal

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben vernomen, mag er vanaf 5 juni a.s. door iedereen weer in de zaal gesport worden. Dat betekent dat wij met ingang van maandag 7 juni weer les gaan geven volgens het normale rooster. Ook de kinderen die in Stadshagen judoën kunnen dan weer in het Beweeghuis terecht. We hopen jullie allemaal weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten!!

De randori-training van dinsdag 19.00 uur te Basic Fit is verplaatst naar 19.30 uur in de dojo van Windesheim.

Categorieën
Uncategorized

Weer binnen trainen

Goed nieuws! Vanaf woensdag 19 mei mogen de judolessen weer binnen plaatsvinden. Kinderen onder de 18 jaar hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden. Boven de 18 jaar geldt nog wel die beperking.

Wij gaan dus vanaf woensdag 19 mei weer volgens normaal trainingsschema de lessen binnen geven.

Let op! De kinderen die les volgen op woensdag in Stadshagen zijn vooralsnog eerst welkom bij On Campus. Dus nog even niet in het Beweeghuis. We laten jullie zo snel mogelijk weten wanneer we daar wel de lessen gaan vervolgen.

Houd hierbij de regels van de betreffende zalen in acht:

On Campus en Zwolle-Noord:

  • Bij het betreden van het pand gebruik maken van mondkapjes
  • Kleedkamers blijven gesloten
  • Buiten de zaal afstand houden
  • Volg de instructies die ter plekke gelden!!
Categorieën
Uncategorized

Nieuwsbrief mei

Op 5 mei hebben we de meest recente nieuwsbrief verstuurd via een link vanuit ons sportlink systeem. Heb je deze niet ontvangen? Dan hebben we wellicht niet je juiste e-mail adres. Neem in dat geval contact op met de ledenadministratie: judozwolleadm@hotmail.com 

De nieuwsbrieven zullen ook in dit nieuwsberichtenblog geplaatst worden. De link naar de nieuwsbrief van mei 2021: https://mailchi.mp/bb63d7ee6c84/nieuwsbrief-judo-zwolle-mei-2021

Categorieën
Uncategorized

In de tent

Sinds 10 mei judoën we weer in tent achter het Greijdanus College. Daar hebben we een uitgebreid nieuwsbericht voor opgesteld. Dat hele bericht vind je hier.