Categorie├źn
Uncategorized

Weer binnen trainen

Goed nieuws! Vanaf woensdag 19 mei mogen de judolessen weer binnen plaatsvinden. Kinderen onder de 18 jaar hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden. Boven de 18 jaar geldt nog wel die beperking.

Wij gaan dus vanaf woensdag 19 mei weer volgens normaal trainingsschema de lessen binnen geven.

Let op! De kinderen die les volgen op woensdag in Stadshagen zijn vooralsnog eerst welkom bij On Campus. Dus nog even niet in het Beweeghuis. We laten jullie zo snel mogelijk weten wanneer we daar wel de lessen gaan vervolgen.

Houd hierbij de regels van de betreffende zalen in acht:

On Campus en Zwolle-Noord:

  • Bij het betreden van het pand gebruik maken van mondkapjes
  • Kleedkamers blijven gesloten
  • Buiten de zaal afstand houden
  • Volg de instructies die ter plekke gelden!!