Categorieën
Uncategorized

Chips toernooi

Zin in een toernooitje? En nog meer zin in chips? Doe dan mee aan ons chipstoernooi! Het chipstoernooi is een team-toernooi, geschikt voor kinderen van 5-14 jaar oud. Hoe werkt het?
Je wordt ingedeeld in een team met kinderen van verschillende leeftijden. Je judoot tegen andere teams en dan uiteraard tegen kinderen van je eigen leeftijdscategorie. Het beste team wint uiteindelijk de hoofdprijs (we verklappen alleen dat die prijs begint met een C…). Maar voor iedereen is er een prijsje!

We gaan dit toernooi 2x organiseren: op 30 januari en op 13 februari. Je mag maar aan 1 toernooi meedoen, zodat iedereen de kans krijgt om een keertje mee te doen. Per toernooi zijn er 6 teams. Dat betekent dat per toernooi er per leeftijdscategorie 6 kinderen mee kunnen doen. 
De categorieën:
5-6 jaar
7-8 jaar
9-10 jaar
11-12 jaar
13-14 jaar

Wil je meedoen? Geef je dan supersnel tijdens de training op bij de trainer en betaal de inschrijfkosten van 3 Euro ook meteen.
Let op! Hier geldt echt vol = vol!!!
En ook: we houden ons t.z.t. aan de dan geldende maatregelen, dus het kan zomaar zijn dat het uiteindelijk toch niet door kan gaan, of dat je papa of mama niet mag komen kijken.